Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hoteluluiHotelul este situat în centrul orașului Alanya, perla regiunii mediteraneene, este un loc unde vă puteți relaxa în vacanțe și călătorii comerciale, cu locația sa magnifică lângă plajă din Güllerpınarı Mahallesi. Din locația noastră, se află la 40 km de Aeroportul Gazipașa, la 135 km de Aeroportul Antalya, la 1 km de centrul orașului și la 5 minute de mers pe jos de cafenele, restaurante și locuri de divertisment. Micul dejun tip bufet, care este pregătit cu atenție pentru dvs. în fiecare zi, face un bun început al zilei și vă puteți bucura de mare și de soare pe plaja noastră chiar în fața hotelului.
Informatii

Descrierea este cu caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Facilitati camere

Toate camerele Hotelului Wien oferă vedere directă la mare de la balconul privat. Acestea includ, de asemenea, o baie privată cu uscător de rufe și TV prin satelit. Fiecare cameră beneficiază de acces gratuit la conexiunea WiFi.

Facilitati hotel

Hotelul Wien Terbilek, situat pe malul mării are vedere la Marea Mediterană, o secțiune de plată privată și o piscină în aer liber.La restaurantul panoramic tip bufet se oferă preparate culinare proaspete și sănătoase la micul dejun și la cină. La barul de la Terbilek este pus la dispoziție un meniu variat care include băuturi calde și reci.

Localizare

Hotelul Wien Star se află la doar 750 de metri de centrul orașului Alanya. Aeroportul Internațional din Antalya este situat la 120 km, iar oaspeții își pot parca mașina gratuit într-o locație din apropiere.

• 20% avans la inscriere; • diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

17 % Early Booking
Q PREMIUM RESORT

Q PREMIUM RESORT

Alanya, Antalya, Turcia

de la 832 /pers

23 % Early Booking
Kleopatra Ada Hotel

Kleopatra Ada Hotel

Alanya, Antalya, Turcia

de la 377.5 /pers

21 % Early Booking
Delphin Botanik Platinum

Delphin Botanik Platinum

Alanya, Antalya, Turcia

de la 971.5 /pers