Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hoteluluiLocalizare: hotelul este situat in apropiere de plaja Qesm Hurghada Public si 6 km distanta de Aeroportul International Hurghada. Facilitati hotel: 3 piscine , spa si centru de wellness, sala de fitness, restaurant, room service, acces imediat la plaja, camere de familie, bar, zona de plaja privata. Dotari camere: balcon, WiFi gratuit, vedere la gradina, vedere la oras, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, Minibar. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
IMPORTANT

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.

Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata: - avans 20% la inscriere - diferenta de 80% , se achita cu 21 de zile inainte de plecare. Conditiile de penalizare sunt confor

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Sunrise Aqua Joy Resort

Hurghada, Egipt

de la 689 /pers

Movenpick Resort Hurghada

Hurghada, Egipt

de la 723.5 /pers

Gravity Hotel & Aqua Park( Ex.Samra Bay)

Hurghada, Egipt

de la 679 /pers