schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hoteluluiLocalizare: Hoteluleste situat in centrul Statiunii Baile Olanesti la 18 km de Ramnicu Valcea, pemalul raului Olanesti avand in imediata apropiere Parcul Mihai Eminescu.Hotelul este construit modern, fiind  amplasat in vecinatatea bazei noi detratament , a strandului si a parcarii supraetajate.

Dotari generale: Hotelul pune la dispozitie restaurant, bar, terasa, aerconditionat, incalzire, camera de bagaje, seif, spalatorie, receptie deschisanonstop, masaj, drumetii.

Dotari camere: Hotelul Stogu dispune de un numar de 25 camere duble siun apartament. Camerele sunt spatioase avand dotarile impuse de cele 3 stele,si anume: baie proprie, TV, frigider, cablu TV, aer conditionat in toatecamerele, balcon, internet, incalzire centrala, minibar.

Servicii de masa: masa se serveste sub forma de meniu fix sau bonurivalorice.
Tratament: Terapia cu medicatia moderna a facut ca terapia cumijioace naturiste, in care un rol important il are balneoclimatoterapia, sa nufie folosita la valoarea ei. In conditiile vietii actuale, pe langa confortuidorit, se produce si o solicitare a ritmurilor biologice , o modificare aalimentatiei si o reducere a miscarii. Reducerea eforturilor fizice duce lainstalarea unui sindrom hipokinetic care este insotit frecvent de aparitia unortulburari cardio-vasculare, respiratorii, digestive, renale, endocrine,nervoase etc. Cura balneara este o terapie de excitatie, iar prin reactia pecare o provoaca, regleaza organismul din punct de vedere metabolic, imunologic.Aplicarea tratamentului balnear se face numai dupa un consult medical, inprescrierea tratamentului, medicul tinand seama de toata patologia bolnavului.
Cura balneara la Olanesti se adreseaza afectiunilor digestive, renale,metabolice, cutanate. Apele sulfuroase isi gasesc utilizarea in urmatoareleafectiuni:
a) Crenoterapia sulfuiroasa este indicata in bolile aparatului digestiv si aleglandelor anexe: gastrite, ulcer, afectiuni ale cailor biliare, diabet, guta,obezitate, boli ale aparatului renal, afectiuni dermatologice, intoxicatiicronice cu metale grele.
b) Bai cu ape sulfuroase: recomandate in boli reumatismale, afectiuni croniceale sistemului nervos periferic, afectiuni vasculare, afectiuni dermato logice,afectiuni ginecologice cronice, intoxicatii cronice cu metale grele.
c) Aerosolterapia cu ape sulfuroase, se recomanda in: rinosinuzite,faringolaringite, bronsite cronice, astm bronsic.
d) Administrarea parentala a apelor sulfuroase se recomanda in : afectiunidermatologice, afectiuni alergice respiratorii.
e) Tratamentul dietetic: in acest sens la Olanesti se prepara zilnic un numarde 5 regimuri majore.
f) Climatoterapia ofera doi factori importanti atat pentru tratamentul curativcat si pentru cel profilactic, respectiv un factor de calmare cat si un factoractiv excitant ce consta in schimbarea conditiilor climatice, atmosferice sigeografice.

Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cudovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) sibilet de trimitere pentru serviciile clinice/ bilet de internare utilizat insistemul asigurarilor sociale de sanatate. Tratamentul se poate efectua doar dela minim 5 nopti de cazare.

Animale de companie: permite accesul cu animale de companie.


Masa este sub forma de meniu fix ( exista mai multe diete, infunctie de recomandarea medicului specialist) sau sub forma de bonuri valorice(masa a la carte), unde valoarea de masa poate fi suplimentata la cerereaturistilor.

Tratamentul include:consultatie medicala, trei proceduri medicale/zi (mai putin sambata siduminica) si crenoterapie. Turistii trebuie sa prezinte bilet de trimitere sicard de sanatate.
TVA-ul este inclus inpret. Taxele hoteliere se achita la receptie.
Perioada : 29.12.2023 - 02.01.2024
               Servicii incluse:
- Cazare 4 nopti( 3 nopti  + 1 noapte gratis) la HOTELUL STOGU;
- Masa bonuri valorice pentru alte mese 300 lei/pers./sejur sub forma de fisa cont la RESTAURANTUL STOGU;
- Optional - Cina traditional romaneasca in data de 30.12.2023 la RESTAURANTUL CASCADA(app150mdistanta) sau suplimentarea cu 100 lei a fisei cont la RESTAURANTUL STOGU;
- Masa festiva Revelion cu candy bar in data de 31.12.2023 la RESTAURANTUL CASCADA(app150m distanta);
- Masa festiva Carnaval 01.01.2024 la RESTAURANTUL CASCADA(app150m distanta);
- Concurs de dans cu premii si alte surprize (premiul special un weekend la Hotel Cascada - cazare cu MD);
- Program muzica live: 30.12.2023, 31.12.2023, 01.01.2024 la restaurantul Cascada;
Early Check-in GRATUIT incepand cu ora 09:00;
- Late Check-Out GRATUIT pana in ora 14:00;
- Internet wi-fi gratuit in spatiile comune si in camere;
- Consultanta turistica gratuita pe durata sejurului;
Perioada: 22.12 - 26.12.2023
            Servicii incluse:
            -Cazare 4 nopti (3 nopti + 1 noapte gratis*) la HOTELUL STOGU
            -Bonuri valorice (fisa cont) pentru alte mese 150 lei/persoana/sejur** la RESTAURANTUL STOGU;
            - In data de 24.12.2023, in intervalul orar 16-18.00, concurs de creatie pentru copii Pregatiri pentru intalnirea cu Mos Craciun, cu premii si alte surprize. Pentru adulti se organizeaza concurs de tenis de masa si biliard cu premii speciale. Ambele activitati vor avea loc in incinta Hotelului CASCADA;
            -Cina 24.12.2023 In asteptarea lui Mos Craciun, cu colinde si alte surprize in jurul bradului la RESTAURANTUL CASCADA (app150m distanta); (2 variante meniu de post sau de dulce, desert, bauturi calde la alegere);
            -Cina festiva 25.12.2023 cu meniu traditional romanesc la RESTAURANTUL CASCADA (app 150m distanta);
            -Meniuri traditionale romanesti si meniuri de post;
            -Muzica live: 25.12.2023 la restaurantul Cascada, muzica ambientala in restul zilelor;
    -Early Check-in GRATUIT incepand cu ora 09:00;
     -Late Check-Out GRATUIT pana in ora 14:00;
            -Internet wi-fi gratuit in spatiile comune si in camere;
            -Consultanta turistica gratuita pe durata sejurului;
*Ziua de cazare oferita ca bonus nu include mese.

**Valoarea alocata pentru bonuri valorice poate fi suplimentata la solicitarea turistilor.

Harta