schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hoteluluiHotelul este situat in centrul statiunii balneoclimaterice Baile Olanesti, un oras bogat prin istorie si printr-un turism prosper, ambianta fiind data de generozitatea spatiilor, atentia la detalii si orientarea catre client.
Hotelul pune la dispozitia turistilor sai:
- 47 camere duble clasificate 3 stele, 
- 2 garsionere clasificate 3 stele, 
- 1 apartament clasificat 3 stele,
- 262 camere clasificate 2 stele,
- 6 apartamente clasificate 2 stele.

Camerele in Corp C 1 si C 2 sunt nerenovate si au balcoane pe o parte contra cost, vedere strada. In corpul C1-C2 nu se pot introduce paturi suplimentare!!!
Camerele in Corp D1 sunt renovate complet, au pastrat insa aceeasi structura, fara balcoane, nu are vedere strada. In corpul A1 (3***) se pot acomoda 2 adulti si un copil (cu pat suplimentar - pana la varsta de 14 ani) sau 2 adulti si 2 copii, cu conditia ca pentru unul sa solicite pat suplimentar iar al doilea copil sa doarma cu parintii in pat daca se poate (mai mici de 6 ani).
Pe corpul D1 nu se pot introduce paturi suplimentare - camerele sunt mai mici. Copiii sub 6 ani pot dormi cu parintii in pat daca se poate.
Camerele in Corp A1 sunt renovate complet, modificata inclusiv structura, sunt cele mai spatioase si 90% dintre ele au balcon. Au vedere partial strada, oferind cele mai bune conditii.

Serviciile de masa sunt asigurate in cele doua restaurante:
- Restaurant Parang - Dietetic, cu o capacitate de 420 locuri (toate locurile in saloane) clasificat la 2 stele aflat la mezaninul hotelului, fiind folosit pentru servirea mesei in regim DIETA, conform prescriptiei medicale.
- Restaurant Parang - Clasic, cu o capacitate de 420 locuri (din care 320 in saloane si 100 pe terasa acoperita), restaurant clasificat la 2 stele, aflat la parterul hotelului, restaurantul fiind folosit pentru servirea mesei in regim CARD VALORIC.
2024: Micul dejun se serveste in regim bufet suedez, daca sunt mai mult de 25 de turisti care il au inclus sau la farfurie, pentru mai putin de 25 de persoane.

In cadrul restaurantului, divertismentul si buna dispozitie sunt asigurate zilnic, dupa ora 19:00 de catre formatia muzicala a restaurantului. La cerere, restaurantul poate fi compartimentat, putandu-se organiza, in paralel cu servirea mesei, si DISCOTECA cu o capacitate maxima de 200 locuri. In cadrul Restaurant Clasic functioneaza un bar de zi pe toata perioada programului de lucru a restaurantului.

In cadrul hotelului functioneaza la parter Barul de zi PARANG, unitate clasificata la 2 stele cu o capacitate 60 locuri (toate in saloane). In cadrul barului puteti gasi masa de biliard, internet caffe (contra cost) si jocuri mecanice.
Pe perioada sejurului estival poate functiona COFETARIA PARANG, unitate clasificata la 2 stele, aflata la mezaninul hotelului, avand o capacitate maxima de 40 locuri, din care 28 locuri in saloane.

Zilele in care se efectueaza proceduri in baza de tratament: de luni pana vineri!


Baza medicala proprie a hotelului aflata in incinta hotelului are o suprafata de 580 mp si poate asigura zilnic un numar de 1448 de proceduri medicale printre care:
- bai cu bule si dus subacvatic, bai galvanice, bai minerale, bai de plante;
- injectii cu apa minerala, curent diadinamic, ionizri, solux, interdin;
- stereodinatar, ultrasunete, impachetari cu parafina, masaj, aerosoli;
- magnetodiaflux, ultraviolete, unde scurte, laser.

In baza de tratament sunt asigurate tratamente pentru afectiuni renale, afectiuni ale cailor urinare, afectiuni ale tubului digestiv, afectiuni hepato-biliare, afectiuni respiratorii, afectiuni dermatologice si afectiuni asociate.
Factori de cura sunt reprezentati de apele minerale iodurate, bromurate, sodice, calcice, sulfuroase si clorurate, unele hipotone iar altele izotone.
Baza de tratament dispune de spatii amenajate special si aparatura medicala pentru asigurarea urmatoarelor tratamente:
- hidroterapie;
- kinetoterapie;
- masoterapie;
- electroterapie;
- terapie respiratorie.

Unitatea mai este dotata si cu o sala cultural-sportiva, 6 cabinete medicale, o sala de sterilizare si un laborator pentru analize medicale.
!!! Tratamentele sunt prescrise si se efectueaza sub supravegherea personalului medical specializat.
Contra cost, turistii pot solicita efectuarea unor proceduri de wellness:
- dus subacval;
- bai cu bule;
- bai cu plante;
- masaj si reflexoterapie;
- impachetari cu parafina.

Sunt asigurate tratamente pentru:
- afectiuni renale;
- afectiuni ale cailor urinare;
- afectiuni ale tubului digestiv;
- afectiuni hepato-biliare;
- afectiuni respiratorii;
- afectiuni dermatologice si afectiuni asociate.

*Turistii au obligatia sa prezinte biletul de trimitere/recomandare medicala (cu specificatia Se recomanda cura balneara in statiunea Baile Olanesti), eliberat de medicul de familie sau medicul specialist, bilet de trimitere care este formular cu regim special, unic pe tara, intocmit in 3 exemplare, cu o vechime mai mica de 1 luna. Dovada asigurarii poate fi facuta de turist cu: adeverinta de salariat cu mentiunea ca unitatea a achitat fondul de sanatate sau cupon de pensie din luna anterioara prezentarii, cupon/adeverinta de somer, actul de identitate, certificat de nastere pentru copii.

Distractie si Agrement:- discoteca (in weekend);
- seri muzicale asigurate de formatie (cu exceptia zilei de luni);
- inchiriere jocuri distractive (contra cost): table, remmy, sah, inchiriere sala tenis de masa, inchiriere masa de biliard

La 50 m de hotel, Primaria orasului are amenajata o parcare cu plata cu o capacitate de 200 locuri. Hotelul dispune de o parcare proprie, cu o capacitate de 40 de locuri, pentru parcare nu se percepe taxa.
Animalele de companie sunt acceptate (talie mica) - contracost. Cazarea cu animale de companie se face in limita spatiilor disponibile (2 camere), cu rezervare in prealabil la receptie.
Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

Hotel Aurora

Baile Olanesti, Jud. Valcea, Romania

de la 718.175 Lei/pers

Hotel Parang

Baile Olanesti, Jud. Valcea, Romania

de la 403.65 Lei/pers

Hotel President

Baile Olanesti, Jud. Valcea, Romania

de la 854.785 Lei/pers