schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hoteluluiHotelul este situat in centrul statiunii balneoclimaterice Baile Olanesti, un oras bogat prin istorie si printr-un turism prosper, ambianta fiind data de generozitatea spatiilor, atentia la detalii si orientarea catre client. Hotelul se afla la mai putin de 300 m de Biserica Albac.
Hotelul are un numar de 47 camere duble si 1 apartament de categoria 3 stele, respectiv 262 camere si 6 apartamente clasificate la 2 stele - situate intr-un total de 5 corpuri de cazare, 2 restaurante (Dietetic - 420 locuri si Clasic - 420 locuri), parcare proprie cu 40 locuri (gratuita), parcare publica cu plata situata la 50 m de hotel si avand o capacitate de 200 locuri, internet, terasa 100 locuri, bar de zi cu 60 locuri.
Toate camerele sunt dotate cu TV, telefon, grup sanitar propriu.

Tipuri de camere:

Duble si apartamente 2 stele - corpurile C1 si C2
Camerele din corpurile C1 si C2 sunt nerenovate, unele sunt fara balcon iar altele au balcon cu vedere la strada (contra cost). In aceste camere nu se pot introduce paturi suplimentare.

Duble 2 stele lux - corp D1
Camerele din corpul D1 sunt renovate complet, au pastrat aceeasi structura dar nu balcon si nici vedere la strada.
In aceste camere nu se pot introduce paturi suplimentare pentru ca sunt mai mici. Copiii sub 6 ani pot dormi cu parintii in pat.

Duble, apartamente si suite 3 stele - corp A1
Camerele din corpul A1 sunt renovate complet, structura lor a fost modificata, sunt cele mai spatioase si 90% dintre ele au balcon. Au vedere la strada, oferind cele mai bune conditii.
In camerele din corpul A1 se pot caza 2 adulti si un copil (cu pat suplimentar - pana la varsta de 14 ani) sau 2 adulti si 2 copii, cu conditia ca pentru unul sa solicite pat suplimentar iar al doilea copil sa doarma cu parintii in pat daca se poate (mai mici de 6 ani).

Servicii de masa: sunt asigurate in cele doua restaurante:
Restaurant Parang - Dietetic, cu o capacitate de 420 locuri, clasificat la 2 stele, fiind folosit pentru servirea mesei in regim DIETA, conform prescriptiei medicale.
Restaurant Parang - Clasic, cu o capacitate de 420 locuri, restaurant clasificat la 2 stele, restaurantul fiind folosit pentru servirea mesei in regim CARD VALORIC.

Facilitati hotel: restaurant, terasa, bar de zi, spalatorie, club de noapte, sala de spectacole, club internet, 3 sali de conferinte, biliard, tenis de masa, baza medicala, table, remmy, sah

Tratament:  Baza medicala proprie, aflata in incinta hotelului poate asigura zilnic un numar de 1448 de proceduri medicale printre care: bai cu bule si dus subacvatic, bai galvanice, bai minerale, bai de plante, injectii cu apa minerala, curent diadinamic, ionizari, solux, interdin, stereodinatar, ultrasunete, impachetari cu parafina, masaj, aerosoli, magnetodiaflux, ultraviolete, unde scurte, laser.
In baza de tratament sunt asigurate tratamente pentru afectiuni renale, afectiuni ale cailor urinare, afectiuni ale tubului digestiv, afectiuni hepato-biliare, afectiuni respiratorii, afectiuni dermatologice si afectiuni asociate.
Factori de cura sunt reprezentati de apele minerale iodurate, bromurate, sodice, calcice, sulfuroase si clorurate, unele hipotone iar altele izotone.
Baza de tratament dispune de spatii amenajate special si aparatura medicala pentru asigurarea urmatoarelor tratamente: hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, electroterapie, terapie respiratorie.

!!! Tratamentele sunt prescrise si se efectueaza sub supravegherea personalului medical specializat.
Contra cost, turistii pot solicita efectuarea unor proceduri de wellness: dus subacval, bai cu bule, bai cu plante, masaj si reflexoterapie, impachetari cu parafina.

*Turistii au obligatia sa prezinte biletul de trimitere/recomandare medicala (cu specificatia Se recomanda cura balneara in statiunea Baile Olanesti), eliberat de medicul de familie sau medicul specialist, bilet de trimitere care este formular cu regim special, unic pe tara, intocmit in 3 exemplare, cu o vechime mai mica de 1 luna. Dovada asigurarii poate fi facuta de turist cu: adeverinta de salariat cu mentiunea ca unitatea a achitat fondul de sanatate sau cupon de pensie din luna anterioara prezentarii, cupon/adeverinta de somer,actul de identitate, certificat de nastere pentru copii.

Ziua de cazare incepe la ora 16:00 si se termina la ora 12:00.

Suplimente:
Inchiriere racitor: 5 lei/ zi.
Animale de companie: 50 lei/ zi.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

President

Baile Olanesti, Jud. Valcea, Romania

de la 663.5 Lei/pers

Olanesti

Baile Olanesti, Jud. Valcea, Romania

de la 992.5 Lei/pers

. TISA

Baile Olanesti, Jud. Valcea, Romania

de la 829.5 Lei/pers