schimba-datele-title

Oferte

Descrierea hoteluluiLocalizare: hotelul este situat in apropiere de Plaja din Limenas Hersonissou si la 19 km de Aeroportul Internaţional Heraklion. Facilitati hotel: WiFi gratuit, transfer de la si/sau la aeroport, acces imediat la plaja, spa si centru de wellness, restaurant, sala de fitness, bar, zona de plaja privata. Dotari camere: balcon, vedere la gradina, aer conditionat, baie privata, TV cu ecran plat, Terasa, Minibar, WiFi gratuit. Servicii contra cost: serviciu de transfer, serviciu de curatatorie si calcatorie, snorkelling, scufundari, facilitati sporturi nautice, pescuit, echipament tenis, biliard, masaj, sala fitness, spa si centru wellness, sauna, jacuzzi. IMPORTANT: Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ. Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil. Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului.
IMPORTANT

Descrierea hotelului se bazeaza pe detaliile disponibile la momentul pregatirii tarifelor pentru sezonul turistic ce urmeaza a se desfasura si are caracter pur informativ.
 
Hotelul poate aduce modificari de structura, denumiri camere, tip serivicii incluse/neincluse si altele, fara a notifica in prealabil.
 
Pentru informatiile oficiale va rugam sa consultati website-ul hotelului

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

PALMERA BEACH HOTEL & SPA (ADULTS ONLY +15 Y.O)

Hersonissos, Creta-Heraklion, Grecia

de la 132.5 /pers

PALMERA BEACH HOTEL & SPA

Hersonissos, Creta-Heraklion, Grecia

de la 116 /pers

PALMERA BEACH HOTEL & SPA (ADULTS ONLY +15 Y.O)

Hersonissos, Creta-Heraklion, Grecia

de la 140 /pers