Alege datele potrivite pentru tine si rezerva acum!

Oferte

Descrierea hoteluluiHotelul Adella Side oferă servicii confortabile oaspeților valoroși. Multe alternative aromate sunt oferite oaspeților noștri în restaurantul și barul unității de cazare. Vă puteți relaxa cu baia turcească, saună și facilitățile de masaj din hotel; se poate înota în piscina exterioară și piscina pentru copii; Puteți petrece o vacanță distractivă cu oportunități de activitate.
Info

Descrierea arecaracter informativ.

Pentru mai multe informatii, este recomandat a se accesa site-ul oficial al hotelului sau factsheet-ul hotelului de pe link-ul de parteneri.

Facilitati camere

Camerele sumt dotate cu cabina de dus, suport de prosoape, TV, uscator de par, minibar/mini-frigider, fierbator, aer conditionat.

Facilitatile hotelului

Hotelul oferă servicii confortabile oaspeților valoroși cu cele 105 camere. Multe alternative de arome sunt oferite oaspeților noștri în restaurantul și barul unității noastre. Vă puteți relaxa cu baia turcească, saună și facilitățile de masaj din unitatea noastră; poate înota în piscina exterioară și piscina pentru copii; Puteți petrece o vacanță distractivă cu oportunități de activitate.

Are propria plajă, care este nisipoasă, iar adâncimea mării este mică. Există serviciu de transfer la plajă la fiecare jumătate de oră.

Localizare

ADELLA SIDE HOTEL se găsește în Side, la 6 minute de mers pe jos de Plaja Kumkoy, la 24 km de Canionul Verde, și oferă cazare de 4 stele. Proprietatea, de asemenea, se află la aproximativ 31 km de Amfiteatrul Aspendos, la 44 km de Tarihi Alarahan și la 45 km de Parcul tematic The Land of Legends. De asemenea, se află la 3,6 km de Oraşul antic Side și la 29 km de Oymapinar Hydro Electric Dam si la 32 km de Roman Aqueduct și la 44 km de Garden of Tolerance.

• 20% avans la inscriere; • diferenta se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

Harta

 
 

Alte hoteluri in destinatie

22 % Early Booking
Sunrise Park Resort & Spa

Sunrise Park Resort & Spa

Side, Antalya, Turcia

de la 1052.5 /pers

7 % Early Booking
Alva Donna Beach Resort Confort

Alva Donna Beach Resort Confort

Side, Antalya, Turcia

de la 1198 /pers

ROYAL TAJ MAHAL

Side, Antalya, Turcia

de la 1220.5 /pers